Vacature: communicatie -marketeer vrijwilleger/ stagiaire voor de creatieve industrie (Engelstalige)

Wij zoeken een communicatie -marketeer vrijwilleger/ stagiaire 3 maanden periode...

Het gaat om de volgende taken: marketing plannen ontwikkelen; Mailchimp nieuwsbrief opstellen en versturen, nieuwe producten online publiceren. De vrijwilleger/ stagiaire gaat aan de slag met het schrijven, updates ontwikkelen van teksten voor de websites, sociale media en mailing. Voertaal: Engels.Kijk de complete vacature...

MELD JE AAN: learning & exchange dansonderzoek Hybrid Languages. Intake 29 maart 2019

Moderne dansers en performers opgelet!

Wil je meedoen aan een learning & exchange dansonderzoek? Meld je dan aan voor de intake van het project Hybrid Languages, dat nu begint aan de zesde fase.
Het learning & exchange dansonderzoek is verdeeld over een aantal fulltime periodes: 30 maart - 7 april; 15 - 19 mei en 5 - 9 juni. In juni vinden een paar presentaties plaats. Het project dat onder auspiciën staat van de Nederlandse ambassade, speelt zich voor een deel af in Argentinië en voor een deel in Nederland.

Uitnodiging aan kandidaten
Onze uitnodiging geldt voor professionele en gemotiveerde dansers van alle leeftijden en achtergronden met speciale belangstelling voor Argentijnse tango (of Latijns-Amerikaanse ritmes), en met interesse in: artistieke en choreographische processen; danstaal; beweging-onderzoekend bezig zijn; dramaturgie; gebruik van improvisatie.
De intake vindt plaats op vrijdag 29 maart in Amsterdam, op basis van uitnodiging.

Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden voor de intake door je motivatie, CV (max 2 A4), foto en 2 videolinks te sturen aan .

Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd van €200,-.

Wat is Hybrid Languages?
Dit voorjaar gaat de zesde en laatste fase van Gabriela Zuarez’ project Hybrid Languages van start. In dit project learning & exchange onderzoekt dramaturg-choreograaf Gabriela Zuarez met een aantal dansers hoe je kunt komen tot een nieuwe bewegingstaal vanuit moderne dans en theater, improvisatie en het gebruik van populaire en lokale dans en de 'tangotradities'.
Het project dat onder auspiciën staat van de Nederlandse ambassade, speelt zich voor een deel af in Argentinië en voor een deel in Nederland. Kijk de vorige informatie op de website van Cie Sur Mundo (voor een groot deel Engelstalig)...meer

Hybrid Languages kent een serie van residenties, workshops en labs op verschillende openbare en andere locaties in Amsterdam en Buenos Aires sinds 2017. Hybrid Languages zal de kern vormen voor een vervolgproject in 2020.
Wil je meer weten over de inschrijfprocedure of de inhoud van het dansonderzoek? Neem dan contact op met Gabriela Zuarez, telefoon 06 402 38564, e-mail .